Sam Smith má o sobě zajímavé mínění

28.10.2020 | Osobnosti

Před pár lety se snažil Sam Smith trochu zmužnět. Začal běhat a sportovat, aby zhubl a získal svaly. Jenže snažení ho moc dlouho nebavilo, tak loni raději prohlásil, že je nebinární. Tedy ani muž, ani žena. Něco mezi neboli obojí dohromady. V angličtině mu od loňska onikají, aby se vyhnuli zájmenům třetí osoby jednotného čísla, která i v angličtině rozlišují rody. Sam si teď postěžoval, že má problém najít partnera. Přitahují ho totiž muži. Sám jim prý může nabídnout sice penis, ale také poměrně ženská stehna a prsa.

Osmadvacetiletý zpěvák se ale nezlobí, když někdo nezvládá onikání a plete si to, jak ho oslovovat. „Já to taky pletu, moje máma v tom má zmatek, rodina taky. Když se ale lidé sami opraví, cítím se báječně, protože se snaží,“ liboval si Smith v rozhovoru pro The Sun.

Během dospívání se hodně přejídal a byl obézní. Tehdy vznikla také jeho dysmorfofobie.

„Vždycky jsem trpěl dysmorfofobickou poruchou. Jak jsem to začal řešit, začal jsem řešit své pohlaví a uvědomil si, že jsem se nutil do toho ideálu, jak by měl muž vypadat. Jak jsem se na to zaměřil, chodil jsem na terapie, uvědomil jsem si, že jde o víc. Mám holčičí stehna a mám také dívčí prsa,“ přiznal dále Sam.

Britský hudebník se přihlásil k homosexuální orientaci, protože má fyzicky mužské tělo a přitahují ho muži. Pak uvažoval o změně pohlaví, nakonec od ní upustil a prohlásil se nebinárním jedincem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tofu stir-fry se zeleninou

(1 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat